Malatya Amatör Küme Futbol Ligi

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, yeni sezon hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü...

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, yeni sezon hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü bildirdi.

Özdemir, 1. Amatör Küme Büyükler Ligi, U-19 ve U-15 liglerinin kuralarının çekildiğini hatırlatarak, “2012-2013 sezonunun kuralarını çektik. Kulüplerimiz sezona hazırlık yapmaya başladılar. Bilindiği üzere alt grupları 7 Eylül’de başlatacağız. 1. Amatör Küme Büyükler Ligimizi de Ekim ayı içerisinde başlatacağız” dedi.

1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nin zevkli ve çekişmeli geçeceğini ifade eden Özdemir, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

“Amatör futbol ligi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da büyük ve hararetli bir lig durumunda. Büyük çekişmelere sahne oluyor. Kulüplerimiz de bu yönde hazırlanıyor. Amatör takımlarımız Bölgesel Amatör Futbol Ligi hedefini gözeterek, büyük bir gayret içerisinde lige hazırlanıyorlar. İnşallah kazasız belasız bir sezon geçiririz. Hak eden kazansın, Allah takımlarımızın gönlüne göre versin.”

Özdemir, Malatya’yı BAL Ligi’nde temsil edecek takımların lige iyi hazırlandıklarını kaydederek, “TFF Malatya Bölge Müdürümüz Fahrettin Eserdi ile beraber Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da BAL takımlarının saha denetimlerine katıldık. İzlenimlerime göre Malatya takımları bu yıl daha revaçtalar. İnşallah takımlarımız sezon sonunda istedikleri hedeflere ulaşırlar” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: