Malatya Amatör Küme Futbol Ligi

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi U-15 kategorisinde ikinci hafta karşılaşmaları oynandı.Büyük bir çekişmeye sahne olan...

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi U-15 kategorisinde ikinci hafta karşılaşmaları oynandı.

Büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakalar sonucunda Malatya Fenerspor, Sanayispor ve Telekomspor 3 puanla tanıştı. Ligin ilk haftasında TEKSpor’a gol düellosu sonrası 3-2 yenilen Telekomspor, ikinci haftada Adafı Kartalspor’u 3-0 mağlup etmeyi başardı. Lige Sancaktarspor beraberliğiyle başlayan Sanayispor, ligin ilk haftasını bay geçen Kale Gençler Birliğini 2-0 yendi.

Ligin ilk haftasında Adafı Kartalspor ile 1-1 berabere kalan Malatya Fenerspor, lige iyi bir başlangıç yapan SHÇEKSpor’u 5-0 mağlup ederek, hanesine 3 puan yazdırdı. U-15 Ligi’nde ikinci haftada alınan sonuçlar şöyle:

Reklam
Reklam

“Kale Gençler Birliği-Sanayispor: 0-2, Adafı Kartalspor-Telekomspor: 0-3, TEKSpor-Demirspor: 1-1, SHÇEKSpor-Malatya Fenerspor: 0-5, Sancaktarspor-44 Malatyaspor: 1-1. Malatya İl Özel İdarespor haftayı bay geçti.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: