Malatya Amatör Küme Futbol Ligi

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi U-19 1. Küme Ligi’nde 5. hafta müsabakaları oynandı.Günün ilk karşılaşmasında...

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi U-19 1. Küme Ligi’nde 5. hafta müsabakaları oynandı.

Günün ilk karşılaşmasında Orduzuspor ile 44 Malatyaspor Yeşiltepe Stadı’nda karşı karşıya geldi. Ligin geride kalan 4 haftasında puanla tanışamayan 44 Malatyaspor, rakibini 3-1 mağlup ederek, hanesine 3 puan yazdırdı.

Orduzu Pınarbaşı’nda oynanan karşılaşmada Malatyaspor ile Sanayispor sahadan 1-1 berabere ayrıldı.

Yeşiltepe Stadı’nda oynanan günün ikinci müsabakasında Malatya İl Özel İdarespor ile Battalgazi Belediyespor karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan mücadelede gülen taraf Battalgazi Belediyespor oldu.

Reklam
Reklam

Yeşiltepe Stadı’ndaki son mücadelede ise ligin denk kuvvetleri Demirspor ile Adafı Kartalspor 1-1 berabere kalarak, hanelerine 1 puan yazdırdı.

Ligin dördüncü haftasında Adafı Kartalspor’a 1-0 mağlup olan Telekomspor, Orduzu Pınarbaşı’ndaki mücadelede Malatya Fenerspor’u 3-2 mağlup etti.

Ligin 5. haftasında alınan toplu sonuçlar şöyle; Orduzuspor-44 Malatyaspor: 1-3, Malatya İl Özel İdarespor-Battalgazi Belediyespor: 0-1, Demirspor-Adafı Kartalspor: 1-1, Malatyaspor-Sanayispor: 1-1, Telekomspor-Malatya Fenerspor: 3-2.

Öte yandan, Malatya amatöründe elektronik tabela dönemine geçildi. Amatör liglerde oyuncu değişikliklerinde demir tabelaların yerine elektronik tabela kullanılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: