Malatya Amatör Küme Futbol Ligi

Malatya Amatör Küme Futbol takımlarından Malatyaspor’da Antrenör Muharrem Zeyno, U-19 1. Küme Liginde hak ettikleri...

Malatya Amatör Küme Futbol takımlarından Malatyaspor’da Antrenör Muharrem Zeyno, U-19 1. Küme Liginde hak ettikleri şampiyonluğu almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Zeyno, sezon başında FİFA Disiplin Kurulu’ndan aldıkları transfer yasağına rağmen büyük bir özveriyle sezona hazırlandıklarını kaydederek, “Futbolcularımız Cumartesi günü U-19 1. Küme’de, Pazar günü ise Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Liginde mücadele ederek, büyük bir özveri gösterdi. Malatyaspor olarak biz büyük bir aileyiz ve başarıya sonuna kadar inandık. Neticede de U-19 1. Küme Liginde namaglup şampiyon olduk” dedi.

Reklam
Reklam

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Liginde de namaglup yollarına devam ettiklerini anımsatan Zeyno, “Futbolcularımın hepsini canı gönülde kutluyorum. Ligin başından sonuna kadar aynı ciddiyetle mücadele ederek, söylediğimiz her şeyi harfiyen yerine getirdiler” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: