Malatya Amatör Küme Futbol Ligi

Malatya 1. Amatör Küme Futbol Liginde A Grubunda Demirspor, B Grubunda ise Malatyaspor liderliğini sürdürdü.A...

Malatya 1. Amatör Küme Futbol Liginde A Grubunda Demirspor, B Grubunda ise Malatyaspor liderliğini sürdürdü.

A Grubu’nda Malatya Fenerspor’un ligden çekilmesiyle haftayı hükmen galip tamamlayan Demirspor, puanını 27’ye çıkararak, liderliğini sürdürdü.

Grupta, Doğanşehir Belediyespor, Sanayispor’u 2-1 mağlup ederek, puanını 22’ye yükseltti ve ikinci sıradaki yerini korudu. Grubun bir diğer iddialı takımı Yeşilyurtspor’da haftayı 3 puanla kapattı. Yeşilyurtspor, Ataköyspor’u 3-0’la geçerek, puanını 20’ye yükseltti.

Reklam
Reklam

B Grubunda ise Malatyaspor namaglup liderliğini sürdürüyor. Haftanın en çekişmeli maçında Tecdespor ile 3-3 berabere kalan sarı kırmızılı takım, puanını 25’e yükseltti.

Grubun iddialı ekibi Tecdespor ise, iki kez öne geçtiği karşılaşmada Malatyaspor ile 3-3 berabere kaldı ve puanını 15 yaptı. Malatyaspor’u 10 puan geriden takip eden kırmızı beyazlılar, BAL Ligi için iddiasını sürdürdü.

Orduzu Beldesi temsilcisi Orduzuspor ise, Adafı Kartalspor’dan 1 puanı son anlarda bulduğu golle kurtardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: