Malatya Amatör Küme Futbol Ligi

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi’nde U-16 kategorisinin fikstürü çekildi.Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda (MASKF) çekilen...

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi’nde U-16 kategorisinin fikstürü çekildi.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda (MASKF) çekilen fikstür çekimine MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, İl Hakem Kurulu Başkanı Akın Kaan Öz ve Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat’ın yanı sıra kulüplerin yöneticileri ve antrenörleri katıldı.

Fikstür çekimi öncesi konuşan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, U-16 Ligine katılan takımlara başarılar diledi.

Özdemir, Malatya amatör futbol liginde son yıllarda büyük atılımların olduğunu ifade ederek, kulüplerin teveccühleri ile bütün kategorilerde müsabakaların düzenlendiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Yeşiltepe’de yeni yapılacak olan sahanın ihalesinin gerçekleştirildiğini kaydederek, iki sahanın da 2014’e kavuşacağını belirtti.

İl Hakem Kurulu Başkanı Akın Kaan Öz ise, U-16 Ligine katılan takımlara başarılar dileyerek, gençlerin iyi bir spor ahlakıyla yetişmesi açısından düzenlenen liglerin büyük önem taşıdığını ifade etti.

Yapılan konuşmalarına ardından fikstür çekimi yapıldı.

Lig, 16 Mart’ta başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: