Malatya Amatör Küme Futbol Ligi

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımlarından Tecdespor, play off’larda istediği sonuçları alıp, BAL...

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımlarından Tecdespor, play off’larda istediği sonuçları alıp, BAL Ligine çıkmak istiyor.

Ligde B Grubu’nda mücadele eden ve Malatyaspor’un ardından ikinci sırada yer alan Tecdespor, play off’larda mücadele etme hakkı kazandı. Ligde 14 karşılaşmada 7 galibiyet, 4 beraberlik, 3’de mağlubiyet alan kırmızı beyazlılar, grubu 25 puanla, ikinci sırada tamamladı.

Sezon başında Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ne çıkma hedefi koyan Tecdespor, bir haftalık iznin ardından play off hazırlıklarına başlayacak.

Reklam
Reklam

Tecdespor Antrenörü Hakan Aydemir, zorlu lig maratonu sonrası play off’a kalmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Play off maçlarının 14 Nisan’da başlayacağını kaydeden Aydemir, play off maçlarında yapılacak hataların telafisinin olmadığını bildiklerini ve buna göre hareket edeceklerini belirtti.

Aydemir, play off maçlarının büyük bir heyecana sahne olacağına da değinerek, “Zorlu bir lig maratonunu geride bıraktık. B Grubu’nda ikinci sırada yer alarak, play off’a kaldık. Play off’ta birbirinden güçlü ve kaliteli takımlar BAL Ligi için mücadele edecek. Bizde BAL Ligi hedefiyle yola çıkmıştık. Amacımız play off maçlarında istediğimiz sonuçları alarak, hedefimize ulaşmak” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz