Malatya Amatör Küme Futbol Ligi

Malatyasporlu taraftarlar, Malatya 1. Amatör Küme’de mücadele eden Malatyaspor’a, play off maçları öncesinde moral yemeği...

Malatyasporlu taraftarlar, Malatya 1. Amatör Küme’de mücadele eden Malatyaspor’a, play off maçları öncesinde moral yemeği verdi.

Yeşiltepe’de bulunan Malatyaspor Tesisleri’nde verilen moral yemeği sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, “Play off’ta 4 takım mücadele edecek. İlk maçımızı Tecdespor ile oynayacağız. Tecdespor ile B Grubu’nda da mücadele etmiştik. Bizim için her rakip aynı ve her maça aynı ciddiyetle çıkıyoruz. Bu sezon ligde çok iyi şeyler yaptık. İnşallah play off’tan da alnımızın akıyla birinci olarak çıkarız” dedi.

Reklam
Reklam

Futbolcuları play off maçları öncesinde kampa alacaklarını ifade eden Kapkıner, “Genç ve iyi bir ekibiz. Oyuncularımız genç ama tecrübesiz değiller. 5-6 senedir bir arada oynayan futbolculardan kurulu bir takımız. Bu anlamda iyi bir tecrübeye sahibiz. Ayrıca genç bir kadro olmamız bizim içinde ayrı bir avantaj olacak. Ama play off’ta yer alan diğer takımlarda çok kaliteli. Bu anlamda play off maçları zorlu ve çekişmeli geçecek. İnşallah biz BAL Ligi hedefimizi, play off maçları sonrasında yakalayacağız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: