Malatya Anadolu 2.kitap Furaı Açılıyor

Malatya Anadolu 2. Kitap Fuarı yarın açılıyor.Malatya Valiliği ve Malatya Belediyesi işbirliği ile belediye yanında...

Malatya Anadolu 2. Kitap Fuarı yarın açılıyor.

Malatya Valiliği ve Malatya Belediyesi işbirliği ile belediye yanında 30 Nisan - 5 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak olan Malatya Anadolu 2. Kitap Fuarı saat 10.00’da törenle başlıyor.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, yaptığı açıklamada, 30 Nisan - 5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Malatya Anadolu 2. Kitap Fuarı’nda 270 yayınevi ve 140 civarında yazarın katılacağını bildirdi. Fuar süresince 49 etkinliğin yapılacağını söyleyen Murat Nalçacı, fuarda birçok yazar ve sanatçı kitaplarını imzalayacağını hatırlattı.

Reklam
Reklam

Nalçacı, konferans ve panel gibi etkinliklerin, fuar yanına kurdukları 820 metrekare ikinci çadırda gerçekleştirileceğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: