Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır: "esenlik, Malatya Esnafından Ürün Alıyor"

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Esenlik şirketimiz tamamen olmasa da birçok ürünün alımını Malatya'daki esnaftan...

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Esenlik şirketimiz tamamen olmasa da birçok ürünün alımını Malatya'daki esnaftan yapıyor" dedi.

Esenlik ana deposunda beraberinde Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, bazı başkan yardımcıları ve genel müdür yardımcıları ile birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Esenlik'in Malatya'da vatandaşların daha kaliteli ve ucuz ürün tüketmesi anlamında rekabetçi bir ortam oluşturduğunu belirterek, Esenlik'in tüketicinin yanı sıra Malatyalı üreticilere ve tedarikçilere de önemli bir güç kattığını söyledi.

Reklam
Reklam

Başkan Çakır, "Esenlik şirketimiz tamamen olmasa da birçok ürünün alımını Malatya'daki esnaftan yapıyor. Ayrıca, Malatya'daki üreticilerimizden de ürün almaktayız. Bu işbirliği sayesinde sermaye Malatya'da kalmış oluyor. Esenlik bunun yanı sıra istihdama da vesile oluyor. Kendi bünyesinde birçok çalışanı olduğu kadar, iş hacmi olan her yerde istihdam meydana getiriyor" diye konuştu.

Başkan Çakır, "26 mağazamızın lojistik sevkiyatları burada yapılmaktadır. Esenlik, bazı ürünleri artık ana deposunda kendisi paketliyor. Depomuzda aynı zamanda Esenlik'in tescilli markası Nergiz baharatlarının paketlemesi ve ambalajı da yapılıyor. Yine bakliyat ve şekerin de paketlenmesi, ambalajlanması burada yapılıyor. Şu anda üzerinde çalışılmakta olan yeni üretimler de var. Esenlik sadece Malatya'ya hitap etmiyor, bölgeye hitap edecek konuma geliyor. Bunun için de arkadaşlarımız çeşitli çalışmalar yapıyorlar" ifadelerinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: