Malatya Belediye Başkanı Çakır, Ayvalı Beldesini Ziyaret Etti

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Darende İlçesi'ne bağlı Ayvalı beldesini ziyaret etti.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Darende İlçesi'ne bağlı Ayvalı beldesini ziyaret etti.

Malatya Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, beraberinde AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci ve Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, bazı daire müdürleriyle Ayvalı beldesinde esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Burada konuşan Çakır, ziyaretlerine belediyenin teknik ekibinin de katıldığını belirterek, "Arkadaşlarımız ziyaret ettiğimiz ilçe ve beldelerin sorunlarını ve bilgilerini alarak planlama yapıyor. Önümüzdeki bir yıl hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Gelecek yıl hizmet için sahada olacağız" dedi.

Reklam
Reklam

İlçe ve beldelere yaptığı ziyaretlerle vatandaşlara Büyükşehir Yasası'nı anlatmayı amaçladıklarını aktaran Çakır, Türkiye'nin her alanda iyi bir istikrar yakaladığını, Büyükşehir Yasası'yla şehirler arasındaki kaynak eşitsizliğinin ortadan kaldırıldığını kaydetti. Çakır, Malatya'yı büyükşehir olmasıyla birlikte atağa kaldıracaklarını vurguladı.

Bülent Tüfenkci de gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerin ardından Malatya'da kalkınma hamlesi başlatacaklarını belirtti.

AK Parti'nin Malatya'ya yaptığı en büyük hizmetlerden birinin Malatya'nın büyükşehir statüsüne kavuşması olduğunu vurgulayan Tüfenkci, İlçe ve beldelerde bütçe, personel, araç ve gereç yetersizliği nedeniyle belediye başkanlarının hizmet götürmekte zorlandığını belirterek, "Malatya'nın bütün ilçe ve beldeleri artık daha fazla hizmet alacak. Çalışmalar hızlı ve etkin bir şekilde yapılacak" dedi.

İsa Özkan, Malatya'nın büyükşehir olmasıyla her ilçe ve beldenin değişim sürecine gireceğine değinerek, ilçe belediyelerinin de kaynaklarının artacağını, bunları iyi planlamayla doğru kullanacaklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Çakır ve beraberindekiler, Ayvalı Belediye Başkanı Hamit Demir'i de makamında ziyaret etti.

Muhabir: Yeter Erdine

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: