Malatya Belediye Başkanı Çakır: "Güngören Caddesi'ni, 50 metrelik bulvaryola bağlayacak yeni bir yol açılıyor"

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Güngören Caddesi'ni, yeni açılacak olan 50 metrelik bulvar yola bağlamak için yeni bir yol çalışmasının

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Güngören Caddesi'ni, yeni açılacak olan 50 metrelik bulvar yola bağlamak için yeni bir yol çalışmasının sürdüğünü bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çakır, başkan yardımcısı Hasan Atay ve fen işleri müdürü Mehmet Mert ile birlikte Tecde Kayalık mevkisindeki çalışmaları inceledi.

Fahri Kayahan ile Çilesiz bölgesinin Malatya'nın yeni bir alt merkezi olması için, yeni yol açma çalışmalarını bu bölgelerde devam ettirdiklerini belirten Çakır, yapılaşmayı beklemeden öncelikle yolları açtıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Çakır, "Yapılaşmadan önce imarlı yolları açıp, alt yapı çalışmalarını tamamlıyoruz. Bu bölgelerimizin yeni alt merkezler olabilmesi için çalışmalara öncelik verdik. Çevre yolunu Tecde yoluna bağlayacak 3 kilometre yol üzerinde hem kamulaştırma, hem de yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Bununla birlikte, Güngören Caddesi'ni, 50 metrelik bulvar yola bağlayacak yeni bir yol yapılıyor. Yol, 35 metrelik bir bağlantı yolu olacak. Kaba olarak burada yol açma çalışmaları tamamlandı" dedi.

Ahmet Çakır, çalışmalar kapsamında bugüne kadar 14 evin yıkıldığını, yolun tamamlanmasıyla Tecde bölgesinden MAŞTİ'ye direk ulaşımının sağlanacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: