Malatya Belediye Başkanı Çakır, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’ne üye muhtarlarla yemekli toplantıda bir...

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’ne üye muhtarlarla yemekli toplantıda bir araya geldi.

Dede Korkut Lokantası’nda düzenlenen yemekli toplantıya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Alican Bozkurt, Ahmet Ceyhan, Hasan Atay, Malatya Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Seydi Yücekaya ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Malatya’da çok başarılı işlere imza attığını belirten Malatya Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Seydi Yücekaya, yapılan hizmetlerden Malatyalıların mutlu olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Yapılan hizmetlerin mutluluğunun insanların yüzüne yansıdığını vurgulayan Yücekaya, “Halk yapılan güzel hizmetleri bizlerle paylaşıyorlar. Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın hizmetlerini inkar edemeyiz. Güzel ve önemli hizmetler yaptı. Hizmetler zahmetli ama sevgiyle yapılınca güzel. Malatya Büyükşehir olmasıyla birlikte daha da gelişip, büyüyecek” dedi.

Muhtarlarla daima istişare halinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise temel amaçlarının Malatya’ya güzel hizmetler yapmak olduğunu söyledi.

Güzel hizmetlerin birlik beraberlik içerisinde meydana gelebileceğini vurgulayan Başkan Çakır, “Toplantımızın amacı Malatya Belediyemizin yaptığı projeler ve yatırımlar hakkında bilgi vermek ve köy ile mahallelerimizin sorunlarını konuşmak. Malatya artık Büyükşehir. Sadece mahallelerimizin sorunlarıyla değil, belde ve köylerimizin de sorunlarını çözmeye gayret edeceğiz. Belediyemiz bünyesindeki konularında uzman arkadaşlarımız sorunların çözümü için tespit, planlama çalışmaları yapıyorlar. 2014 yılından sonra alt yapılar başta olmak üzere yol ve benzeri hizmetlerden Malatya Belediyesi sorumlu olacak. İlçeleri, beldeleri ve köyleri geziyoruz. Bundaki amacımız bu sorunları yerinde görerek çözmeye gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: