Malatya Belediye Meclisi'nde Seçimler Yapıldı

Malatya Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan toplantısında Encümen ve İhtisas Komisyonu üyelikleri için seçim yapıldı.Belediye...

Malatya Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan toplantısında Encümen ve İhtisas Komisyonu üyelikleri için seçim yapıldı.

Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın il dışında olması nedeniyle Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu başkanlık etti.

Yoğun gündem maddelerinin yer aldığı Meclis toplantısında, Malatya Belediyesi’nin 2012 yılı faaliyet raporu görüşülerek kabul edildi. Meclis toplantısında, Niyazi Mısri Caddesi’ndeki parkmetre uygulamasıyla bağlantılı ara ve arka sokaklarda yaşanan tıkanma ve trafik akışının olumsuz etkilenmesi dolayısıyla Bölük Emin Sokak, Bölük Emin 1. Sokak, Niyazi Sokak ve Şifa Mahallesi Topal Hafız 2. Sokakta daha parkmetre uygulamasının yapılması kararlaştırıldı. Uygulamayla, düzensiz araç parklarının önüne geçilerek, trafik sıkışıklığının en aza indirilmesinin hedeflendiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Faaliyet raporunun görüşülmesinin ardından yeni dönemde görev yapacak Encümen üyelerinin yanı sıra, Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonu üyelerinin seçimi yapıldı.

Yapılan seçimler sonucunda üyeler şu isimlerden oluştu:

Encümen Üyeleri: Nurettin Karaaslan, Mehmet Çınar ve Ahmet Ergül.

Plan ve Bütçe Komisyonu: Mehmet Bak, Sıddık Özdemir, Hasan Demez, Mustafa Karaman ve Mehmet Erdoğan.

İmar Komisyonu: Metin Mandal, Meltem Kavuk, Aziz Görgeç, Celalettin Gönültaş ve Nevzat Aslan.

Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı olağan toplantısının ise 3 Mayıs Cuma günü Saat 14.30’da yapılması kararlaştırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: