Malatya Belediyesi kitap dağıttı

Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı kapsamında ilki geçtiğimiz yıl Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından...

Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı kapsamında ilki geçtiğimiz yıl Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından başlatılan 'Sevdiklerinize Kitap Hediye Edin' kampanyası çerçevesinde bu yıl vatandaşlara ücretsiz kitap dağıtıldı.
Kitap dağıtımına Malatya Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı da katıldı. Nasrettin Hoca, Hacivat ve Karagöz kostümleri giyen tiyatro ekibi tarafından dağıtımı yapılan kitaplara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çilesiz otobüs durağında ve çarşı merkezinde yapılan uygulamada yaklaşık 800 kitap dağıtıldı.
Malatya Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, etkinliği takip eden basın mensuplarına da kitap hediye etti. Nalçacı, 'Sevdiklerinize Kitap Hediye Edin Kampanyası' çerçevesinde, bu yıl da Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı öncesinde vatandaşlara kitap dağıttıklarını söyledi. Vatandaşların kitaplara yoğun ilgi göstermesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Nalçacı, "Abdullah Gül Parkı'nda yapılan 22. Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı çok renkli geçecek. Kitap okumayı seven herkesi davet ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz