Malatya Belediyesi'nden Tarım Işçilerine Tiyatro Ve Sinema Sürprizi

Malatya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce hayata geçirilen mahalle şenlikleri kapsamında çadır kentte kalan mevsimlik kayısı işçilerine yönelik tiyatro

Malatya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce hayata geçirilen mahalle şenlikleri kapsamında çadır kentte kalan mevsimlik kayısı işçilerine yönelik tiyatro ve sinema gösterimi yapıldı.

Malatya-Sivas karayolu afet evler mevkisinde kurulan çadır kentte gerçekleştirilen gösterimde hayatlarında ilk kez tiyatro deneyimi yaşayan çocuklar oyunu büyük ilgiyle izledi.

Tiyatro gösteriminin ardından "Babam ve Oğlum" filmini izleyen çadır kent sakinleri organizasyondan memnun olduklarını belirtti.

Reklam
Reklam

İlk kez böyle bir etkinlikle karşılaştıklarını dile getiren bazı çocuklar, bu tür organizasyonların devam etmesini istediklerini söyledi.

Muhabir: Ensar Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: