Malatya Belediyesi’nden Tiyatro Gösterimi

Malatya Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından ilkokul öğrencilerine yönelik olarak “Keloğlan Keleşoğlan” adlı oyun ücretsiz olarak...

Malatya Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından ilkokul öğrencilerine yönelik olarak “Keloğlan Keleşoğlan” adlı oyun ücretsiz olarak gösterilecek.

Malatya Kongre ve Kültür Merkezi Fahri Kayahan Salonu’nda sahnelenecek olan “Keloğlan Keleşoğlan” isimli oyunun senaryosu Ulviye Karacak tarafından yazıldı. Malatya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Yardımcısı Coşkun Karaağaç tarafından yönetilecek oyunda; Burak Gün, Tuğrul Gökmen Şahin, Ebubekir Yalınız ve Necati Er’in yanı sıra Malatya Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM) tiyatro kursiyerleri de rol alacak.

Reklam
Reklam

4-5-6-7 Aralık 2012 tarihlerinde 10.00 ile 14.00 saatleri arasında iki ayrı gösteriminin yapılacağı oyunun, 4 Aralık 2012 Salı günü saat 19.00’da da prömiyeri yapılacak.

Tiyatro oyunu 4-6 Aralık tarihleri arasında ilkokulların 2-3-4’ncü sınıf öğrencileri; 7 Aralık tarihinde ise tüm vatandaşlar tarafından izlenebilecek. Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile günlük 8 okulda gösterimlerin yapılacağı oyunla toplamda 24 ilkokul ve bin 700 öğrenciye ulaşılması hedefleniyor. Öğrencilerin ulaşımı da MOTAŞ tarafından ücretsiz olarak sağlanacak. Halka açık olan son gün gösterimleriyle birlikte toplamda 2 ben 500 kişiye ulaşılmasının hedeflendiği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: