Malatya Belediyesi'nin Sosyal Tesis Çalışmaları

Malatya Belediyesi, sosyal tesis çalışmaları kapsamında Melekbaba Semt Konağı ve Şeyhbayram Mahallesi Çok Amaçlı Sosyal Tesis tamamlanırken, Salköprü Semt Konağı'nın

Malatya Belediyesi, sosyal tesis çalışmaları kapsamında Melekbaba Semt Konağı ve Şeyhbayram Mahallesi Çok Amaçlı Sosyal Tesis tamamlanırken, Salköprü Semt Konağı'nın yapımı devam ediyor.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, inşaatı devam eden Salköprü Semt Konağı'nda incelemelerde bulundu.

Konağın kaba inşaatının tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Çakır, 800 metrekarelik alan üzerine kurulan semt konaklarının içerisindeki atölyeler, sınıflar ve internet odası nedeniyle çok amaçlı olarak kullanılabildiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Semt konaklarında, sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra ilk ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik çeşitli kurslar verildiğini hatırlatan Çakır, Melekbaba Semt Konağı ve Şeyhbayram Mahallesi Çok Amaçlı Sosyal Tesisi'nin de tamamlandığını kaydetti.

Kentte, 3 semt konağı daha yapılacağını belirten Çakır, semt konakları ve çok amaçlı sosyal tesislerin, şehrin sosyal ve kültürel hayatına önemli katkılar yapacağını vurguladı. Çakır, Özalper, Fırat ve Çarmuzu mahallelerine de semt konakları yapılması için çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: