Malatya Belediyesinin Tabela Rengi Anketinde Son Gün

 Malatya Belediyesi tarafından cadde ve sokak tabelalarının renginin belirlenmesine yönelik yapılan anketin yarın sona ereceği bildirildi.

Malatya Belediyesi tarafından cadde ve sokak tabelalarının renginin belirlenmesine yönelik yapılan anketin yarın sona ereceği bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, kentteki cadde ve sokak isimlerinin ilgili kanun ve yönetmeliklere göre yeniden belirlendiği kaydedildi. Bu isimlerin yazılacağı tabelaların renginin belirlenmesi için bir süre önce başlatılan anketin yarın bitirileceği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Katılımcı yönetim anlayışını benimseyen belediyemiz için tabela renginin belirlenmesi sürecinde, halkımızın görüş ve önerileri önem arz etmektedir. Malatya’nın büyükşehir olması da göz önünde bulundurularak Battalgazi ve Yeşilyurt merkez ilçeleri için ayrı ayrı renklerin belirleneceği ankete henüz katılmamış vatandaşlarımızın da tercihlerini yansıtmaları çalışmalarımıza ışık tutacaktır. Ankete katılmak isteyenler belediyemizin 'www.malatya.bel.tr' internet adresine girerek görüşlerini belirtebilir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: