Malatya Çevre Yolunda Sürücüler Sıkıntılı Anlar Yaşıyor

Malatya çevre yolunda yapılan yol düzenleme çalışmaları nedeniyle trafikte büyük sıkıntı yaşandığı belirtildi.Karayolları ve Malatya...

Malatya çevre yolunda yapılan yol düzenleme çalışmaları nedeniyle trafikte büyük sıkıntı yaşandığı belirtildi.

Karayolları ve Malatya Belediyesi iş birliği ile çevre yolu batı girişinde yapılan yol genişletme ve düzenleme çalışmalarının yaklaşık iki yıldır devam ettiği, ancak son günlerde yolun bazı bölümlerinde tek şeritten trafiğin verilmesi nedeniyle trafikte büyük sıkıntı yaşandığı kaydedildi.

Özellikle şehirlerarası otobüs terminali (MAŞTİ) ile polis okulu arasında yaşanan trafik tıkanıklığının sürücüleri sıcak yaz gününde zor durumda bırakıyor.

Reklam
Reklam

Araç sürücüleri, çalışmaların biran önce tamamlanıp, trafiğin rahatlatılması istendi.

Malatya Belediyesi yetkilileri, İstasyon Virajı Kavşağı’ndaki kavşak düzenleme çalışmalarının biran önce tamamlanıp, bu bölgedeki trafiğin rahatlatılması içini çaba gösterdiklerini bildirdi..

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: