Malatya depremi canlı yayına da yansıdı: ‘Aman yarabbi, hala devam ediyor! Korkunç!’

Malatya’da yaşanan 5.9 büyüklüğündeki deprem yerel yayın yapan televizyon kanallarının canlı yayınlarına da yansıdı. Canlı yayında depreme yakalanan sunucu “Of! Aman yarabbi! Hala devam ediyor korkunç! Arkadaşlar jenerik mi girsek?” diyerek yaşadığı büyük korkuyu yayına yansıttı. İşte canlı yayındaki o anlar…

Malatya’nın Kale ilçesinde 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı Türkiye’nin doğusunda birçok ilde hissedilirken Malatya’da yayın yapan yerel bir televizyon kanalının canlı yayınında da korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Yayın sırasında programı sunan gazeteci depremle birlikte büyük bir korku yaşadı. Sunucu deprem anında “Of! Aman yarabbi! Hala devam ediyor korkunç! Arkadaşlar jenerik mi girsek?” diyerek yaşadığı büyük paniği de bu sözlerle dile getirdi.

İşte o anlar:

"CANLI YAYINDA YAKALANDIK KORKUNÇTU"

Malatya'nın Kale ilçesinde 5,9 büyüklüğündeki depreme canlı yayında yakalan ER TV'nin spikeri Hülya Kaya, depreme canlı yayında yakalandığını ve korktuğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Kaya, yaptığı açıklamada, Malatya'da son zamanlarda meydana gelen depremlerden olumsuz etkilendiklerini söyledi.

Depremlerin psikolojik olarak kendilerini etkilediğini aktaran Kaya, şunları kaydetti:

"Canlı yayındayken 10.46'da bir deprem yaşandı. Depreme canlı yayında yakalandık korkunçtu. Evinde, işinde, sokakta yakalanan herkes gibi biz de işimizin başındayken yakalandığımız bu depremden fazlasıyla etkilendik. Travmatik bir tabloyla karşı karşıyayız. Psikolojimizin iyi olmadığını her fırsatta söylüyoruz."

"ALLAHIM SEN YARDIM ET YARABBİM"

Malatya'daki yerel kanal Vuslat TV'deki sunucu da depreme canlı yayında yakalandı.

Stüdyoda büyük paniğin yaşandığı anlarda sunucu masanın altına gizlenerek, "Deprem oluyor sayın seyirciler. Bismillahirrahmanirrahim, Allahuekber. Allahım sen yardım et yarabbim." dediği duyuldu.

İşte o görüntüler:

Bu içerik Taner Şahin tarafından yayına alınmıştır
Anahtar Kelimeler: