Malatya Devlet Tiyatrosu'nda "bit Yeniği" Sahnelenecek

Malatya Devlet Tiyatrosu'nda yeni sezonun ilk perdesi 12 Ekim'de açılacak. İzmir Devlet Tiyatrosu ekibinin sahneye...

Malatya Devlet Tiyatrosu'nda yeni sezonun ilk perdesi 12 Ekim'de açılacak. İzmir Devlet Tiyatrosu ekibinin sahneye koyduğu "Bit Yeniği", sezonun ilk oyunu olarak tiyatroseverlere sunulacak.

12 Ekim Cuma günü saat 20.00, 13 Ekim Cumartesi günü 14.00 ve 20.00’de sahnelenecek oyunun yönetmenliğini Ali Hürol yapıyor. Fransız bir yazarın 1907 yılında yazdığı Bit Yeniği, son derece eğlenceli, türünün en iyi örnekleri arasında yer alan bir komedi. Oyunun konusu; "Kocasının kendisini aldattığını düşünen bir kadın, kocasını tuzağa düşürmek isterse neler olur?" sorusu etrafında gelişiyor. Yanlış anlamalar ve birbirine oyun oynayanların meydana getirdiği karmaşa ile gelişen eğlenceli olaylar, seyirciyi kahkahalara boğuyor. Her şeyin birbirine girdiği, içinden çıkılmaz durumlarla eğlencenin anbean körüklendiği oyun, kaçırılmayacak anlarını paylaşmayı bekliyor.

Reklam
Reklam

Öğrenci biletinin 3 TL, tam biletin ise 5 TL olduğu Malatya Devlet Tiyatrosu'nda önümüzdeki hafta İstanbul Devlet Tiyatrosu ekibinin "Herkesin Bildiği Sırlar" oyunu da sahnelenecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: