Malatya Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Kaçakçılara Göz Açtırmadı

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen operasyonda, kaçak sigara malzemeleri, cep telefonu ve ekipmanları ele geçirildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen operasyonda, kaçak sigara malzemeleri, cep telefonu ve ekipmanları ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, M.N.E. ve M.Z. isimli şahısların bulunduğu araçta yaptığı aramada, 170 bin 200 makaron, 50 bin 400 paket yabancı sigara sarma kağıdı ele geçirdi.

Şüpheli M.Z. isimli şahsın üzerinde bulunan, suçtan elde edilen gelir olarak değerlendirilen toplam 25 bin 205 lira nakit paraya da el koyan ekipler, ele geçirilen makaron ve sigara sarma kağıtlarını da Malatya Gümrük Müdürlüğü'ne teslim etti.

Reklam
Reklam

Şüpheli 2 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Öte yandan, aynı şube ekiplerince yapılan 3 ayrı çalışmada kaçak cep telefonu ve aksesuarları ele geçirildi.

F.D. ve M.A.T. isimli şahısların İstanbul'dan Malatya'ya gümrük kaçağı cep telefonu getirerek piyasaya sürecekleri bilgisini alan ekipler, yaptıkları operasyonla, çeşitli markalarda 201 cep telefonu, farklı markalara ait 112 cep telefonu bataryası, 44 kablolu kulaklık, 44 cep telefonu şarj cihazı elde etti.

Ekipler, ayrıca telefon kaçakçılığına ilişkin yaptıkları iki ayrı operasyonda da, 165 cep telefonu, 92 cep telefonu bataryası, 2 şarj aleti ve 2 USB kulaklık ele geçirdi.

Operasyonda ele geçirilen cep telefonları ve aksesuarları Gümrük Müdürlüğü'ne teslim edilirken, 3 ayrı operasyonda gözaltına alınan 4 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: