Malatya Emniyet Müdürü Aygün'den Esenlik'e Ziyaret

Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Malatya Belediyesi bünyesindeki Esenlik Şirketi'nin genel müdürü Hulusi Boyraz'ı ziyaret etti.

Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Malatya Belediyesi bünyesindeki Esenlik Şirketi'nin genel müdürü Hulusi Boyraz'ı ziyaret etti.

Boyraz'ın makamındaki ziyarette konuşan Aygün, Esenlik'in birçok kolda yaptığı başarılı çalışmalarının yanı sıra gerçekleştirdiği sosyal projelerle sosyal sorumluluk görevini yerine getirdiğini belirtti. Aygün, şirketin Malatya'nın gözde kuruluşlarından biri olduğunu kaydetti.

Boyraz da Aygün'e ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek, "Bir yerde güvenlik yoksa o yer dünyanın en huzursuz ve yaşanılması en zor yeridir. Bu anlamda emniyet teşkilatımızın yüklendiği görev ve üstlendiği misyon çok anlamlı ve önemlidir. İlimizin daha huzurlu bir yer haline gelmesi için canla başla çalışan başta İl Emniyet Müdürümüz Mustafa Aygün'e ve bütün emniyet personeline teşekkürü bir borç biliriz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: