Malatya Fuarı Uydudan Ve İnternet Üzerinden Canlı Yayınlanacak

21. Malatya Fuarı ve Kayısı Festivali, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından uydudan ve internet üzerinden...

21. Malatya Fuarı ve Kayısı Festivali, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından uydudan ve internet üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Malatya Belediyesi Kültür Anonim Şirketi tarafından organize edilen Malatya Fuarı ve Kayısı Festivali kapsamında akşam konserleri İHA tarafından televizyon kanallarına canlı olarak uydudan verileceği gibi ilk kez etkinlikler İHA tarafından internet üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

İHA 5 gün süreyle akşam konserlerini kendi internet sistemi üzerinden ‘http://live.iha.tv/select\_event.php?channel=channel02’ adlı internet adresinde canlı olarak yayınlayacak ve dünyanın her yerinde internet üzerinden Malatya Fuarı ve Kayısı Festivali’nin gece etkinlikleri izlenebilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: