Malatya Heyetinden, Bursa Emniyet Müdürü Kahya’ya Ziyaret

Bursa Kitap Fuarı’na yayınevleri ve yazarlarla görüşmek için Bursa’ya giden Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel...

Bursa Kitap Fuarı’na yayınevleri ve yazarlarla görüşmek için Bursa’ya giden Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ve beraberindeki heyet, Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’yı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Bursa Emniyet Müdürü Kahya, Malatya’da görev yaptığı süre içinde Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. ile bir çok ortak organizasyon gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Malatya’nın ve Malatya insanın bende ayrı bir yeri var. Gerçekten tam bir Malatyalı oldum” dedi.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ise, Bursa Kitap Fuarı’nda incelemelerde bulunmak için Bursa’da olduklarını kaydederek, bu vesile ile Malatya eski İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’yı ziyaret ettiklerini aktardı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: