Malatya İ. Ü Turgut Özal Tıp Merkezi’nde Bin’inci Karaciğer Nakli Gerçekleştirildi

Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde bininci karaciğer naklinin gerçekleştirildiği bildirildi.Edinilen bilgiye...

Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde bininci karaciğer naklinin gerçekleştirildiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Avrupa’da birinci, dünyada ikinci” karaciğer nakil enstitüsüne sahip olan İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde 26 Nisan’da saat 09.30’da gerçekleştirilecek olan törenle, karaciğer nakil ekibine ödül verilecek.

Karaciğer nakli sinevizyon gösteriminden sonra konuşmaların yapılacağı ve Prof.Dr. Sezai Yılmaz başkanlığındaki karaciğer nakil ekibine ödül verileceği ifade edilirken, programda 160 yataklı ve 13 ameliyathanesi olacak Karaciğer Nakil Hastanesi‘nin de bu yıl temelinin atılacağının dile getirileceği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: