Malatya İl Genel Meclisi Üyesi Cafer Kuşdoğan'ın Acı Günü

AK Partili Malatya İl Genel Meclisi Üyesi Cafer Kuşdoğan'ın ağabeyi Vahap Kuşdoğan vefat etti.

AK Partili Malatya İl Genel Meclisi Üyesi Cafer Kuşdoğan'ın ağabeyi Vahap Kuşdoğan vefat etti.

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Vahap Kuşdoğan'ın (56) cenaze namazı, Yeşiltepe Şehir Mezarlığında kılındı. Törene; belediye başkan yardımcıları Ertan Mumcu, Selim Pilten, Alican Bozkurt, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, il özel idaresi genel sekreteri İrfan Kaya, il genel meclisi üyeleri, Yazıhan ve diğer beldelerin belediye başkanları, AK Parti il ve merkez ilçe yöneticileri, daire müdürleri, dernek ve oda temsilcileri, Kuşdoğan ailesi, yakınları ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Reklam
Reklam

Evli ve 5 çocuk babası olan Vahap Kuşdoğan'ın cenazesi, Yazıhan ilçesi Ambarcık köyündeki Şevkiçiftliği Mezarlığında toprağa verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: