Malatya İl Jandarma Komutanı Aksoy'dan Eser'e Ziyaret

 Malatya İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hasan Aksoy, Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser'e "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Malatya İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hasan Aksoy, Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser'e "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Eser'i makamında ziyaret eden Aksoy, Darende'nin Malatya'nın turizm potansiyeli, tarihi yapısı, değerleri ile hareketli ve öne çıkan en önemli ilçelerinden biri olduğunu söyledi. Daha önce uzun yıllar Malatya'nın İl Sağlık Müdürlüğünü yapmış tecrübeli bir idarecinin seçilmesinin, ilçeye hizmet anlamında önemli bir kazanç ve şans olduğunu dile getiren Aksoy, "İsmi çok ünlü olan Darende'de güzel hizmetlere vesile olacağınıza inanıyoruz" dedi. Aksoy'a teşekkür eden Eser de katılımcı bir yönetim anlayışıyla Darende'yi daha ileri seviyelere taşımayı hedeflediklerini belirterek, "Gerek kamu kurumlarının yöneticileri gerekse vatandaşlarımızla iç içe olarak, istişare ederek, ilçemize hizmet edeceğiz. Huzurlu bir ilçeyiz. İnşallah, her alanda daha fazla güzelliklere vesile oluruz" diye konuştu. Ziyarete, Darende Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hacı Güneşli de katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: