Malatya İl Özel İdarespor-tecdespor Maçı Pazar Günü Oynanacak

Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat, Malatya İl Özel İdarespor-Tecdespor Play-Off baraj maçının Pazar günü...

Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat, Malatya İl Özel İdarespor-Tecdespor Play-Off baraj maçının Pazar günü oynanacağını açıkladı.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) binasında toplanan İl Futbol Tertip Komitesi, önümüzdeki sezon Malatya’yı BAL Ligi’nde temsil edecek takımı belirlemek amacıyla yapılacak olan Play-Off baraj maçıyla ilgili görüştü. Malatya İl Özel İdarespor ile Tecdespor arasında oynanacak olan müsabakayla ilgili gerekli değerlendirmeleri yapan İl Futbol Tertip Komitesi, karşılaşmanın Pazar günü Malatya İnönü Stadı’nda oynanmasına karar verdi.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili olarak basın mensuplarına açıklamada bulunan Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat, Malatya İl Özel İdarespor-Tecdespor Play-Off baraj maçının Pazar günü 16.00’da Malatya İnönü Stadı’nda oynanacağını kaydetti.

Fırat, karşılaşma öncesinde iki takıma başarılar dileyerek, “İl Futbol Tertip Komitesi olarak yaptığımız toplantı neticesinde Malatya İl Özel İdarespor-Tecdespor Play-Off baraj maçının kararını aldık. Önümüzdeki sezon Malatya’yı BAL Ligi’nde temsil edecek olan takımın belirleneceği karşılaşma, 26 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da Malatya İnönü Stadı’nda oynanacak. Ben iki takımımıza da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

MALATYA’DA U-14 2. KADEME MÜSABAKALARI OYNANACAK

Fırat, U-14 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe Müsabakaları kapsamında Malatya Grubu’nda 4 takımın mücadele edeceğini kaydetti.

Malatya Grubu’nda oynanacak olan müsabakaların teknik toplantısını Çarşamba günü yapacaklarını belirten Fırat, “U-14 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe Müsabakaları kapsamında Malatya Grubu’nda müsabakalar 23-25 Mayıs tarihleri arasında oynanacak. Grubumuzdaki müsabakalarda Sivas’tan Sağlıkspor, Elazığ’dan Sanica Boru Elazığspor, Aksaray’dan 68 Aksaray Belediyespor ve Diyarbakır’dan Diyarbakır Kayapınar Belediyespor takımları mücadele edecek” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz