Malatya İl Özel İdarespor Yalçın'la Anlaştı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) Takımlarından İl Özel İdare Spor, İç Transferde önümüzdeki hafta içinde...

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) Takımlarından İl Özel İdare Spor, İç Transferde önümüzdeki hafta içinde sporcularla görüşüleceğini açıklarken, dış transferde sol kanat oyuncusu Yalçın Güner'le anlaştı.

İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Şaban Sağlam, imza töreninde yaptığı açıklamada; “Geçen sezon Amatör Ligde şampiyon olarak BAL ligine yükseldik. BAL Liginde kalıcı olmak için mütevazı bütçemizle takıma elimizden gelen en iyi transferleri yapmayı hedefliyoruz. Öncelikle İç Transferde 15 sporcusu ile tekrar anlaşma zemini arayacağız. Dış Transferde ise Nokta yerlere 6-7 futbolcu katarak Malatya'yı BAL Liginde en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Şaban Sağlam, teknik heyetin raporu doğrultusunda şuan Malatya spor kamuoyunun da yakından tanıdığı isimlerden olan ve en son BAL Ligi’nde Orduzuspor takımında orta saha mevkiinde futbol oynayan Yalçın Güner'le anlaştıklarını belirterek, transfer çalışmalarında 5-6 futbolcu ile de hala görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: