Malatya İl Sağlık Müdürü Umay’dan 112 Merkezi’nde Denetim

Malatya İl Sağlık Müdürü Dr. Nail Umay ve İl Ambulans Servisi Sorumlu Sağlık Müdür Yardımcısı...

Malatya İl Sağlık Müdürü Dr. Nail Umay ve İl Ambulans Servisi Sorumlu Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Ahmet Dağhan, Komuta Kontrol Merkezi'nde denetimde bulundu.

Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Tarkan Şahin, İl Ambulans Servisi Başhekimi Ümit Kurt, İdari Personel ve Komuta Kontrol Merkezi personellerinin hazır bulunduğu ziyaret esnasında Komuta Kontrol Merkezi’nde çağrı esnasında yaşanan problemler ve genel sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. İl Sağlık Müdürü Dr. Nail Umay, Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Yeşilevler ile Adli Tıp Kurumu arasındaki yeni binada geçtiğimiz aylarda hizmete açılan 112 Komuta Kontrol Merkezi'nin hayırlı olması temennisinde de bulundu. Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Tarkan Şahin, “Ziyaretinden dolayı İl Sağlık Müdürümüze ve İl Sağlık Müdür Yardımcımıza teşekkür ederiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: