Malatya İnönü Stadı Yeni Sezona Hazırlanıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’un karşılaşmalarını oynadığı Malatya İnönü Stadı yeni...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’un karşılaşmalarını oynadığı Malatya İnönü Stadı yeni sezona hazırlanıyor.

Stadın çim bakım çalışmalarının ardından, özellikle sol kale önünde bulunan alanın çimlendirilmesine yönelik çalışmalar devam ederken, tribünlerde de iyileştirme çalışmaları başladı. Sol kale önüne ekilen çimin aşırı sıcaktan dolayı istenildiği gibi çıkmamasıyla birlikte, kale önüne rulo çim serileceği kaydedildi.

Öte yandan stat da boyama çalışmalarına başlandı. Tribünlerin boyanma işlemlerine başlanırken, tribün önlerindeki demirlerinde boyanacağı açıklandı.

Reklam
Reklam

Ayrıca tribünlerde koltuk yenileme çalışmalarının da birkaç hafta içerisinde başlayacağı belirtildi. Özellikle kapalı tribünde koltukların tamamlanarak, boyanacağı kaydedilirken, maraton tribünde bulunan eksik ve kırık koltukların yerine yeni koltukların takılacağı açıklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: