Malatya, İzmir'de Tanıtılacak

Dünya turizm sektörünün en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuar ve Konferansı 6-9...

Dünya turizm sektörünün en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuar ve Konferansı 6-9 Aralık 2012 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda düzenlenecek.

Malatya Valiliği ve Malatya Belediyesi'nin işbirliği ile Malatya'da bu fuarda tanıtılacak. Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Malatya Valiliği Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay ve Kültür Turizm Şube Müdürü Ali Cengiz tanıtım ekibinin başında İzmir'e gittiler.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Malatya'nın en iyi şekilde tanıtılacağını söyledi. Kurulacak alanda kültürel yayınlar, kayısının tanıtıldığı el broşürü, CD, katalog gibi materyallerle Malatya'nın tanıtımına katkı sunmaya çalışacaklarını ifade eden Nalçacı, "Özellikle İzmir'de yaşayan Malatyalıların bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Çünkü daha önceki fuarlarda bizleri yalnız bırakmadılar. Bizlerle beraber Malatya'nın tanıtımına katkıda bulundular. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu yılda aynı hassasiyeti gösterip, fuar süresinde standımızı ziyaret ederek Malatya'nın tanıtımına kendileri de katkı sunabilirler. Şimdiden İzmir'de yaşayan tüm Malatyalıları standımıza bekliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: