Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Türkiye Birincisi Oldu

İstanbul Dedeman Otel'de 16-20 Mayıs tarihleri arasında 9'uncusu düzenlenen Ulusal Gençlik Parlamentosu En İyi Gençlik...

İstanbul Dedeman Otel'de 16-20 Mayıs tarihleri arasında 9'uncusu düzenlenen Ulusal Gençlik Parlamentosu En İyi Gençlik Meclisi seçiminde, Türkiye'nin en iyi gençlik meclisi olarak Malatya Kent Konseyi Gençlik Merkezi seçildi.

Kent Konseyi tarafından yapılan açıklamada, "68 ilden 122 kurum temsilcisi toplamda 281 delege ve gözlemcinin katılımıyla gerçekleştirilen programda, yaptıkları çalışmaları hazırlamış oldukları vtr ve çeşitli broşürlerle delegelerin bilgisine sunarak göz dolduran Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi, oy kullanan delegelerin birçoğunun oyunu alarak birinci olmayı başardı" denildi.

Reklam
Reklam

Malatya Kent Konseyi'nin "Bir Kalem, Bir Silgi, Bir Açacak", "Bir Kapak Bin Özgürlük", "Her Hafta 10 Genç 10 Kitap Okuyor" kampanyalarıyla göz doldurduğu kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: