Malatya Kent Konseyi’nden engellilere gezi

Engellilere yönelik Darende gezisi düzenleyen Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi, ilçenin turistik merkezlerini tanıma fırsatı...

Engellilere yönelik Darende gezisi düzenleyen Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi, ilçenin turistik merkezlerini tanıma fırsatı sundu.
Kent Konseyi Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz, engelli bireylerin evlerinden çıkarak sosyalleşmesi ve hayata olumlu bir gözle bakmaları amacıyla düzenlenen faaliyet ve projelerin yanısıra onların eğlenmesi ve yaşadıkları şehri tanımaları amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.
Darende ilçesine de gezi düzenlediklerine dikkat çeken Yılmaz, böylece engellilerin ve ailelerinin sosyal hayatlarını hareketlendirmek istediklerini, onlara daha önce görmedikleri mekanları tanıtmayı amaçladıklarını belirtti. Yılmaz, gerçekleştirmiş oldukları tüm etkinliklerde desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz