Malatya Kurumlar Arası Masa Tenisi Ligi

Kurumlar Arası Masa Tenisi Ligi'nde müsabakalara devam edildi.

Kurumlar Arası Masa Tenisi Ligi'nde müsabakalara devam edildi.

Çift devreli lig usulüyle 2 grup halinde gerçekleştirilen müsabakaların 24 Nisan'da sona ereceği duyuruldu. A Grubu'nda Hacı Hüseyin Kölük Ticaret Lisesi, Esenlik A, Polis Meslek Yüksek Okulu, İnönü Üniversitesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Doğa Koleji A, Fuarcılık ve Rahime Batu Koleji mücadele ediyor. B Grubu'nda ise Esenlik B, TCDD, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Turgut Özal Koleji, Yurtkur, Belediye ve Doğa Koleji B takımları mücadele ediyor.

Reklam
Reklam

24 Nisan'da sona erecek müsabakaların ardından dereceye girecek olan 3 takım ile Süper Gruba dahil edilen Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü takım 6-9 Haziran tarihlerinde Trabzon'da yapılacak olan Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına katılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: