Malatya Kuyumcular Odası Başkanı Murat Özhüsrev:

Malatya Kuyumcular Odası Başkanı Murat Özhüsrev, fuarlara katılmanın önemli olduğunu belirterek, “Fuarlarda bilgi birikimimiz artıyor,...

Malatya Kuyumcular Odası Başkanı Murat Özhüsrev, fuarlara katılmanın önemli olduğunu belirterek, “Fuarlarda bilgi birikimimiz artıyor, ufkumuz açılıyor” dedi.

Rusya’da düzenlenen fuardan dönen ve fuar izlenimlerini dile getiren Kuyumcular Odası Başkanı Murat Özhüsrev, “Rusya’da düzenlenen kuyumculuk fuarına Malatya’dan 5 arkadaşla gittik. Pırlanta üzerine ürünler çoktu. Fuarlarda bilgi birikimimiz artıyor. Daha önceden de Dubai, İtalya ve Mısır’a fuara gitmiştik. Kısacası fuarlara katılmakla ufkumuz açılıyor” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Her sektörün ve meslekteki insanların kendini yenilemesi gerektiğini söyleyen Özhüsrev, “Kendini yenileyen ve yeniliklere ayak uyduran esnaf ayakta kalır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: