Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Bakan Kılıç İle Görüştü

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, beraberindeki Darende heyeti ve Malatya Anadolu...

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, beraberindeki Darende heyeti ve Malatya Anadolu Ateşi Hokey Spor Kulübü takımı ile birlikte, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, Ilıca Belediye Başkanı Hasan Bayram, Aşağı Ulupınar Belediye Başkanı Sezai Gürbüz, Belediye Meclis Üyesi Yaşar Çalık'tan oluşan Darende Heyeti ile Bakan Kılıç'tan ilçeye halı saha yapımı konusunda destek talep eden Çalık, sahanın 2013 yılında yatırım programına gireceği müjdesini aldı ve Bakandan sahanın temel atma törenine katılım için söz istedi. Darende'ye yapılacak yarı olimpik yüzme havuzu yatırımının da gündeme geldiği görüşmede;

Reklam
Reklam

destek talepleri yinelendi.

Bakan Kılıç, Avrupa Şampiyonu olan Malatya Anadolu Ateşi Hokey Spor Kulübü oyuncuları ve antrenörünü tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Hokey Kulübünün Malatya'nın gururu olduğunu dile getiren Milletvekili Çalık, Bakan Kılıç'tan bundan sonra da Malatyalı sporculara ve Malatya'ya desteklerinin devam etmesi temennilerinde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Avrupa Şampiyonası için İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne 25 bin TL ödenek aktarımında bulunmuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz