Malatya Milletvekili Veli Ağbaba:

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 44 Malatyaspor’un sahipsiz olmadığını söyledi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli...

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 44 Malatyaspor’un sahipsiz olmadığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba , Bölgesel Amatör Lig 4. grubunda lider Hatay Payas Belediye ile şampiyonluk mücadelesi veren 44 Malatyaspor arasında oynanan ve istenmeyen olayların yaşandığı karşılaşmayla ilgili TBMM Genel Kurulunda bir konuşma yaptı. Malatya milletvekili Ağbaba, Payas Belediye - 44 Malatyaspor maçında üzücü olayların çıktığını belirterek “Malatya’dan maçı izlemeye giden taraftar ve basın mensupları taşlanmış, tartaklanmıştır. Maçtan sonra Malatyaspor kafilesi beş saat statta bekletilmiştir. 44 Malatyaspor’un ve taraftarlarının sahipsiz olmadığının bilinmesini isterim” dedi.

Reklam
Reklam

Milletvekili Veli Ağbaba TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada “Bölgesel amatör ligde hafta sonu oynanan Payas-44 Malatyaspor maçında olaylar çıkmıştır. Final niteliğinde olan bu maçta hakem kötü bir yönetim göstermiş, ayrıca böyle önemli bir maça dördüncü hakem olarak Hatay bölgesinden bir hakem görevlendirilmiştir. Saha komiseri olaylarda taraf olmuş, görevini yapmamıştır. Malatya’dan maçı izlemeye giden taraftar ve basın mensupları taşlanmış, tartaklanmıştır. Olayı önlemesi gereken polis ise hem Malatyalı taraftara hem de basın mensuplarına, hatta teknik direktörümüze saldırmıştır. Maçtan sonra Malatyaspor kafilesi beş saat statta bekletilmiştir. Çıkışta ise otobüsümüz taşlanmış, taraftarlarımızdan birisi beyin travması geçirmiştir” ifadelerini kullandı.

Ağbaba konuşmasının devamında “Ben, 44 Malatyaspor’un ve taraftarlarının sahipsiz olmadığının bilinmesini isterim. Bu olaylardaki tutumlarından dolayı Federasyon’u, polisi ve Bakanlık yetkililerini kınıyorum. Olayın takipçisi olacağımın da bilinmesini istiyorum”şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: