Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’dan Yazar Muzaffer İzgü’ye Ödül

Halkevlerinin 81. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen ödül töreninde CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba...

Halkevlerinin 81. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen ödül töreninde CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba tarafından ünlü yazar Muzaffer İzgü’ye Halkın Hakları Sanat Ödülü verildi.

Halkın Hakları Sanat Ödülü’ne usta kalemi ile tüm Türkiye’ye ve kuşaklara aktaran Muzaffer İzgü layık görüldü. İzgü’ye ödülünü CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba verdi.

Veli Ağbaba ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin en çok roman yazan , en önemli yazarlarından biri olan Sayın Muzaffer İzgü’ye ödülünü vermek benim için büyük bir onur ve gururdur. 8 yaşından beri usta kalemin kitaplarını okuyorum. Onun kitaplarıyla büyüdüm “dedi.

Reklam
Reklam

Ağbaba, "İzgü Türkiye’de en çok kitap yazan yazar. Ben de en çok tutuklu gazeteci , en çok tutuklu öğrenci ,en çok tutuklu aydın ve bilim adamı ziyaret eden Milletvekiliyim. Türkiye’nin gerçeklerini ziyaret ettiğim cezaevlerinde çok daha yalın haliyle görebiliyorum. Türkiye’nin demokrasi ve insan hakları alanında içinde bulunduğu durum içler acısı. Bu tablonun düzeltilmesi için hepimizi çok büyük görevler düşüyor.Bu kapsamda önemli bir rol üstlenen Halkevlerinin 81. kuruluş yılını kutluyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: