Malatya Milletvekilleri Fındıklı Ve Öz, İftar Programına Katıldı

MALATYA (İHA) – AK Parti Malatya Milletvekili TBMM Bilim Sanayi Teknoloji Komisyonu Başkanı Mücahit Fındıklı...

MALATYA (İHA) – AK Parti Malatya Milletvekili TBMM Bilim Sanayi Teknoloji Komisyonu Başkanı Mücahit Fındıklı ile AK Parti Malatya Milletvekili TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Malatya’nın Darende ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan tarafından belediye bahçesinde verilen iftar yemeğine; AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı ve AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, Belde Belediye Başkanları, parti yöneticileri ve esnaf katıldı.

Reklam
Reklam

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, belediye çalışmalarında milletvekillerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Ömer Faruk Öz ise AK Parti iktidarlarının yaptığı hizmetleri anlatıp, “Ülkemiz AK Parti iktidarında her alanda olduğu gibi hizmetler, yatırımlar alanında da çok önemli merhaleler kat etti. On yıllardır yapılmayan yapılamayan hizmetler bugün olağan işler haline gelmiştir. Darende’miz için de belediye başkanımız birçok hizmete imza atmıştır, bizlerde Ankara da kendisine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bunları yapmak zorundayız. Ülkemizin gelişiminden rahatsızlık duyan dahili ve harici bedbahtlar bulunmaktadır. Ama şundan emin olalım ki biz gücümüzü Rabbimizden ve milletten aldığımız sürede bu provakatif güçlerin emelleri Hiçbir zaman başarıya ulaşamayacaktır. Bu ülkenin yıllardır kaymağını yiyen tabaka artık zeminini kaybettikleri için bu provakatif eylemlere ne yazık ki destek vermektedirler. Hükümetimiz bu ülkenin başındadır, bu ülkeyi karıştırmak isteyenlere kesinlikle fırsat verilmeyecektir” dedi.

Reklam
Reklam

İftar programında konuşan Mücahit Fındıklı, “Siyaseten konuşmayı Ömer kardeşimiz yaptı. Mecliste tekrar idare amirliğine geldi. Kendisini tebrik ediyorum. Görevi süresince hem milletine hizmet etmiş hem de meclisimizde gönülleri fethetmiş ve tüm parlamentonun teveccühü ile bu göreve tekrar getirilmiştir. Darende bizim için özel bir yer, dolayısıyla biz Darende den aldığımız enerjiyi, Darende’nin bize sahiplenmesini hakikaten biz kendimizi buranın evladı gibi hissediyoruz. Darende’ye her gelişimizde hizmetlerin daha da gelişmesi ilerlemesini, başarılı çalışmaları görüyoruz. Bu vesile ile de Belediye Başkanımız İsa Bey’i de tebrik ediyoruz. Allah bu birliğimizi daim etsin” şeklinde konuştu.

İftar programı sonrasında milletvekilleri esnaflarla görüş alış verişinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz