Malatya Milletvekilleri, Tarım Teknolojileri Fuarını Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya 7’nci Doğu...

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya 7’nci Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarını ziyaret etti.

Mişmiş Park Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen 7’nci Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarını ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, stantları gezerek, teknolojik yenilikler hakkında bilgiler aldı. Fuara katılan firmaların temsilcileriyle uzun süre sohbet eden Şahin, AK Parti iktidarları döneminde tarım ve hayvancılığa verilen destekler hakkında bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da, 7’nci Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarına katılan firmaları tek tek ziyaret ederek, firmaların faaliyet alanları ve yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Fuarı ziyaret eden vatandaşlarla da bir araya gelen Ağbaba, üreticilerle fotoğraf çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: