Malatya Milli Eğitim Müdürü Bulut, Okul Müdürleriyle Toplandı

Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, okul müdürleriyle bir araya gelerek 2. yarıyıl değerlendirme toplantısı yaptı.

Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, okul müdürleriyle bir araya gelerek 2. yarıyıl değerlendirme toplantısı yaptı.

Özel Malatya Bilim İlk ve Orta Okulunda gerçekleştirilen ilçe milli eğitim müdürleri ve merkeze bağlı okul müdürleri değerlendirme toplantısında konuşan Bulut, 23 Nisan kutlama programı ve içeriği hakkında bilgiler aktardı. Bulut, bu yıl farklı bir kutlama programı olacağını belirterek, 23 Nisan'da Malatya Belediyesi arkasındaki alanda yapılacak etkinliklerle bayramın kutlanacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Malatya Kitap Fuarına bu yıl da öğrenciler ve velilerle katkı sağlanacağına değinen Bulut, "Malatya Okuyor Projemiz bu yıl da devam edecek. Dereceye girenleri yine ödüllendireceğiz. Okullarımızda güvenlik konusunda hassasiyet göstermeye devam edeceğiz. Elinizden geldiğince okul içi ve dışında gerekli güvenlik tedbirlerin alınmasını sağlayalım. Kantinlerin hijyen konusunda sıkça kontrol edip denetimlerini, yapmanızı istiyoruz. Öğrencilerimizin iyi beslenmesi gerekiyor. Bu konu önemli onlar bizim geleceğimiz" dedi.

Okul müdürleriyle toplantı gündem maddelerini de detaylı olarak görüşen Bulut, toplantının yararlı geçtiğini düşündüğünü söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: