Malatya Muhasebeciler Odası Seçimini 1 Oy Farkla Bozkurt Kazandı

Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın genel kurulunda, Ramazan Bozkurt’un hazırladığı Güven ve İstikrar...

Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın genel kurulunda, Ramazan Bozkurt’un hazırladığı Güven ve İstikrar Grubu’nun yönetim kurulu listesi 154 oy alırken, Nuh Boyraz’ın başını çektiği Değişim Grubu’nun yönetim kurulu ise 153 oy aldı. 9 oydan 5 tanesi yönetim için geçersiz, 4 tanesi ise tamamen geçersiz sayıldı.

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda başlayan seçimde de 404 delegeden 316 delege oy kullandı. Sayım sonucunda yönetim kurulu için çıkan oy oranı her iki grup için 154 şeklinde eşit olarak belirtildi. Ancak başkan adaylarının yaptıkları sayımda Güven ve İstikrar Grubu’nun yönetim kurulu listesi 154, Değişim Grubu’nun yönetim kurulu listesi ise 153 oyda kaldı. Bu durumda mevcut başkan Ramazan Bozkurt’un hazırladığı Güven ve İstikrar Grubu’nun listesinden Ramazan Bozkurt, Serdar Büke, Halil Gül, Nuh Boyraz’ın Değişim Grubu listesinden ise Nuh Boyraz ve Alp Utku Yiğitvar Malatya Muhasebeciler ve mali Müşavirler Odası’nın yönetim kurulu üyesi oldu.

Reklam
Reklam

Disiplin Kurulu’na Güven ve İstikrar Grubu’ndan Abdurrahman Çetin Ülger ve Veli Doğan, Değişim Grubu Listesinden Kasım Altunkaya, Nurullah Erdoğanlı ve İsmail Bozat seçildi.

Denetim Kurulu’na ise Güven ve İstikrar Grubu’ndan Aysun Kaya, A. Hakan Aslangiray, Değişim Grubu listesinden ise Erkan Karatekin seçildiler.

Birlik Genel Kurul Temsilci aday listesinde Güven ve İstikrar Grubu listesi 162, Değişim Grubu ise 147 oy aldı.

Birlik Genel Kurul Temsilciliğine Güven ve İstikrar Grubu’ndan Mustafa Bahadır Atlaş, Erkan Onel, Ramazan Bozkurt, Naci Özer, Cafer Canbay, Değişim Grubu Listesinden ise Nuh Boyraz, Mustafa Karaman ve Hasan Behçet seçildiler.

Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ramazan Bozkurt, “Seçimin kaybedeni ve kazananı yoktur. Seçimi mesleğimiz ve odamız kazanmıştır. Yönetime giren arkadaşlarımızda bizim meslektaşlarımızdır. Seçim sonucunun odamıza, meslektaşlarımıza ve Malatya’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: