Malatya Okuyor Kampanyası

Malatya Okuyor Kampanyası kapsamında, Hekimhan ilçesindeki okullarda eğitim gören öğrenciler ile kampanyaya katılıp dereceye giren...

Malatya Okuyor Kampanyası kapsamında, Hekimhan ilçesindeki okullarda eğitim gören öğrenciler ile kampanyaya katılıp dereceye giren veli ve kamu personellerine ödülleri düzenlenen tören ile verildi.

İlçe Kaymakamlık makamında düzenlenen ödül törenine Kaymakam Nurettin Dayan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Çalgan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cafer Dilek, daire amirleri, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakamı Nurettin Dayan, yaptığı konuşmasında; 2 yıldır Malatya Okuyor projesi çerçevesinde öğrencilerimize hediyeler veriyorduk. Bu sene öğrencilerimizin yanı sıra dereceye giren veli ve kamu personellerini de hediyelerini verdik. Toplamda 5 milyon 126 bin 478 sayfa kitap okunmasıyla çok güzel sonuçlar aldık” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Birinci olanlara 1 adet diz üstü bilgisayar, ikincilere 1 adet Yarım Altın, üçüncülere 1 adet çeyrek altın olmak üzere toplam 5 Adet diz üstü bilgisayar 5 Adet Yarım altın ve 6 adet çeyrek altın hediye edildi.

İlçe genelinde 2011 - 2012 eğitim yılı sonunda dereceye giren öğrenci, kamu personeli ve velilerin listesi şöyle belirtildi:

“Dereceye Giren Öğrenciler şunlar: Kader Şahin, Önder Özgül, Serpil Gültekin,

Kamu Personeli Okuyor Kampanyasında Dereceye Girenler: Güngör Bebek, Pınar Çabuk,

Feyzullah Yağmur.

Okuyan Aileyiz Kampanyasında Dereceye Giren Veliler: Meral Sarıbaş, Nejla Avcu ,Hanım Gökçe,

Okuyor Kampanyasında Dereceye Giren 1. Kademe Okullar: Aşağı Kirmanlı İlköğretim Okulu, Güzelyurt Çerme İlköğretim Okulu, Hasançelebi İlköğretim Okulu

Okuyor Kampanyasında Dereceye Giren 2. Kademe Okullar: İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İ.H.L., Hekimhan Anadolu Lisesi, Güzelyurt Lisesi.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: