Malatya Park Avm, İftar Yemeği Verdi

Malatya Park Alışveriş Mağazası, yöneticiler, iş yeri temsilcileri ve çalışanlara iftar yemeği verdi.Alışveriş mağazası içinde...

Malatya Park Alışveriş Mağazası, yöneticiler, iş yeri temsilcileri ve çalışanlara iftar yemeği verdi.

Alışveriş mağazası içinde verilen iftar yemeğine; Malatya Park Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adnan Başdemir ve Mehmet Kavuk, Jones Lang LaSalle Alışveriş Merkezi Yönetimi Direktörü Ercüment Alptekin, Malatya Park yönetim kurulu üyeleri, Malatya Park AVM Müdürü Ali Günaçar ve Malatya Park AVM içerisinde bulunan iş yerlerinin temsilcileri ile çalışanlar katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Adnan Başdemir, Ramazan ayını Malatya Park ailesiyle birlikte geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Allah’a hamdolsun ki sağlık ve afiyet içerisinde bu güzel günleri idrak ediyoruz. Buradaki çalışanlarımızla, kiracılarımızla ve değerli dostlarımızla hepimiz bir aileyiz. Cenabı Allah memleketimizi, milletimizi her türlü kaza ve beladan korusun, hepimize sağlık ve afiyetler versin. İnşallah gelecek yıl iftarımızı bin kişilik salonu olan otelimizde yapacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Başdemir, Malatya Park’ın daha güzel olması için yönetim olarak çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Jones Lang LaSalle AVM Yönetimi Direktörü Ercüment Alptekin, Malatya Park’ı bulunduğu seviyenin üzerinde seyretmesi için çalıştıklarını ve iyi bir yolda olduklarını kaydederek, "Sektör aslında enteresan bir noktada. Türkiye’de hemen hemen 20’nin üzerinde alışveriş mağazasının kiralamasını ve 15 alışveriş merkezinin yönetimini yapıyoruz. Hepsini toplarsanız bir milyon metrekarelik bir alandan bahsediyoruz. Gelişim çizgisi açısından sizlere bir sunum yapacağız. İyi biz çizgide gidiliyor fakat çok dikkatli olunması gerekiyor. Ülkemizdeki ve çevremizdeki olayları biliyorsunuz. Sektör içindeki durumları da biliyorsunuz. Herkesin çok önemli ve dolu katkılar koyması gerektiğini düşündüğümüz bir sürece girmiş vaziyetteyiz. Biz elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: