Malatya Sağlık Müdürlüğü bayram tedbirleri aldı

Malatya’da Kurban Bayramı süresince vatandaşların sağlıkla ilgili sorunlarını ve trafik kazalarına anında müdahale etmek üzere...

Malatya’da Kurban Bayramı süresince vatandaşların sağlıkla ilgili sorunlarını ve trafik kazalarına anında müdahale etmek üzere yeteri kadar personel hazır bulundurulacak.
Malatya İl Sağlık Müdürü Hacı Bayram Zengin, yaptığı açıklamada, bayramın ilk gününden, son gününe kadar acil servislerdeki iş yoğunluğunun önemli ölçüde artış göstereceğini dikkate alarak herhangi bir aksaklığı sebebiyet vermeyecek şekilde önlem alındığını söyledi. Zengin, şöyle devam etti: "Bayramın ilk gününden Perşembe günü sabahına kadar 24 saat kesintisiz sağlık hizmetinde hiçbir olumsuzluk ve aksaklığa meydan vermeden ihtiyacı karşılayacak şekilde gerekli önlemlerin alınması sağlanmıştır 112 Acil Komuta Kontrol Merkezi tarafından acil sağlık hizmetlerin koordinasyon içerisinde yürütülmesinde gerekli tedbirleri alarak halkımızın herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşmaması için gerekli önlemler alınmıştır. Malatya Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından bayram süresince acil servislere ilave uzman hekim görevlendirmesi yapılmıştır." dedi.
İlçelerde de gerekli tedbirleri aldıklarını anlatan Zengin, "Bayram süresince evde bakım hizmetleri aksatılmadan yürütülecek. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 24 saat kesintisiz 5 Diş Hekimi ile acil diş sağlığı hizmeti verilecektir." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz