Malatya Spor Camiası, İl Hakem Kurulu'nu Ziyaret Etti

Malatya spor camiası, İl Hakem Kurulu'nu ziyaret etti.

Malatya spor camiası, İl Hakem Kurulu'nu ziyaret etti.

Dernek binasındaki ziyarete, Türkiye Futbol Federasyonu Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, İl Futbol Temsilcisi Kahraman Fırat, Süper Lig Hakemi Suat Arslanboğa, Malatya Saha Komiserleri Derneği Başkanı Recep Menevşe, Türkiye Faal Futbol Hakem Gözlemciler Derneği Malatya Şube Başkanı Mutlu Dalbudak, Malatya İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Hacı Şaban Sağlam da katıldı.

Eserdi, göreve yeni başlayan Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Kaan Akın Öz ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. Hakemlerin çok fazla şansa ve dostluğa ihtiyacı olduğunu belirten Eserdi, adalet dağıtan hakemlerin görevlerinin zor olduğunu, her anlamda hakemlerin yanlarında olacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Özdemir ise Malatya amatör camiası olarak hakem kurulu ve derneğiyle iyi ilişkiler kuracaklarını belirtti.

İl Hakem Kurulu Başkanı Öz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hepimiz Malatya için çalışıyoruz. Malatya amatörünün birlik, beraberliği ve daha iyi yerlere gelmesi için önemli bir destek var. Bundan sonra da bu desteğin artarak devam edeceği inancındayım. Hepimiz ne kadar taşın altına elimizi koyarsak, taş o kadar hafifleyecektir" diye konuştu.

Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: