Malatya Tanıtım Günleri -MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da düzenlenen etkinlikteki stantları gezdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde bu yıl 3. düzenlenen Malatya Tanıtım Günleri'ndeki stantları gezdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde bu yıl 3. düzenlenen Malatya Tanıtım Günleri'ndeki stantları gezdi.

Fuar alanına gelişinde MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız ve partililer tarafından karşılanan Devlet Bahçeli, stantları tek tek gezerek kendisine ikram edilen kayısı ve cevizleri tattı.

Malatya Valisi Ulvi Saran ve bazı yetkililerin eşliğinde stantları dolaşan Devlet Bahçeli'ye vatandaşlar yakın ilgi gösterdi.

Bahçeli, gezisinin ardından yaptığı açıklamada, Ankara'daki bu etkinliğin büyük anlam taşıdığını söyledi.

Reklam
Reklam

Bugün bir doğu ili olan Malatya'nın sergilendiği etkinlikleri ve kültürlerini yakından görme imkanını bulduklarını ifade eden Devlet Bahçeli, "Bundan çok büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu tür etkinliklerin devamını diliyoruz. Bunlar kültürler ve iller arasında dayanışma ile ortak noktaların ortaya çıkışına çok büyük yararlar sağlıyor. Organizeyi yapan başta Sayın Valimiz ve Belediye Başkanı olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Devlet Bahçeli, bir gazetecinin 28 Şubat süreciyle ilgili sorusuna, "Her yerde aynı şeyler konuşulmaz" cevabını verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: